Sims 4 – Ladda ner ett klassiskt datorspel som är roligt än idag

The Sims 4 är ett datorspel som kom först i början på 2000-talet. Det är baserat på skapande av sina egna “simmar”, deras hus och deras liv. När man väl har skapat dem kan man styra simmarnas liv, och göra exakt det man har lust med. Kanske vill du att din sim ska bli forskare, eller varför inte en målare? Bara fantasin sätter gränser för detta roliga datorspel. Ladda ner Sims 4 via Playgames och sätt igång redan idag. Du får en Sims 4 Origin nyckel i din mail, och så kan du sätta igång direkt. Origin är själva plattformen som EA games digitalt distribuerer Sims 4 från. 

Nedan följer några kul tricks och fakta för The Sims 4.

Ett spel med något för alla

Eftersom The Sims 4 har så många olika funktioner kan du garantera hitta något med spelet som du tycker är roligt. Vissa tycker att det är roligare att spela själva “gameplay” delen, där du styr simmarnas vardag, andra tycker det är roligast att skapa simmarna och klä dem i snygga kläder, medan en stor mängd av spelarna tycker det är allra bäst att bygga och designa husen. Varför inte låta din inre arkitekt komma fram? Får du nog av grundspelet Sims 4 kan du alltid Ladda ner Sims 4 Origin expansion packs. Det finns även prylpaket som gör så att du får ännu fler inredningsföremål och kläder att röra dig med. Spelade du Sims när du var liten minns du säkert “motherlode” eller kanske “moveobjects”. The Sims 4 skaparna vet om att grundläggande spelet kan kännas lite begränsande, så det har fortfarande kvar en mängd fusk-koder som öppnar upp nya möjligheter i spelet. Du kan bli rik på en sekund, plötsligt kunna ställa fåtöljen precis sådär som du ville ha den, utan att det blir rött och spelet inte vill – lätt som en plätt. Kolla runt bland de olika paketen och Ladda ner Sims 4 Origin nyckel via Playgames.

Antag utmaningen

En annan riktigt rolig del med världen kring The Sims 4 är just communityt av andra spelare. Det finns Sims 4 fans i alla åldrar, och som är påhittiga nog att komma på massor av challenges du kan försöka dig på i spelet. Följande är några förslag på roliga utmaningar att ta sig an efter du laddat ner Sims 4 Origin nyckeln:

  • 100 Babys challenge – Klarar du av att uppfostra 100 sims bebisar?
  • Legacy challenge – Spela med dina simmar i generationer framåt. Här finns även extra utmaningar, som att föra vidare en specifik gen (ha minst 1 sim i varje generation med lila hår t.ex.)
  • Tiny House challenge – Spela med en Sim som endast får bo på ett visst antal kvadratmeter.
  • Rosebud challenge – bli en The Sims miljonär genom att med tid bygga upp ett hushåll med 1,000,000 Sims-pengar utan att fuska.

Ladda ner din Sims 4 Origin nyckel redan idag och du kommer inte ångra dig!