Mig och mitt liv

Hej besökare! Jag är nybliven bloggare och detta är mitt första inlägg. Mitt namn är Janna Blick och är en svensk tjej på 22 år, och kommer ifrån en liten håla i Småland. Här bor jag på en stor gård med min familj och mina 4 hästar. Som ni kanske kan förstå är hästar min stora passion och har varit sedan jag varit liten. Ni förstår, jag har vuxit upp med hästar och dem har alltid varit en stor del av mitt liv. Utöver mina hästar älskar jag även mode och att fotografera. Denna bloggen blir alltså en härlig blandning av djur och natur, mode och skönhet med många härliga bilder.

När jag inte tränar eller tävlar med mina hästar, läser jag media och kommunikation på universitetet. Jag vill i framtiden gärna jobba som fotograf eller multimediadesigner. I dagsläget tar jeg mest bilder av mina hästar, mina outfits och det vackra småländska landskapet. Vi bor på en mysig gård mitt ute i ingenmansland med stora skogar runt omkring oss. I min mening är detta paradiset då man glömmer omvärlden och verkligen kan slappna av och njuta av det som är viktigt här i livet. Detta gör mig dock lite kluven då jag även fantiserar om att i framtiden flytta till en storstad och göra karriär. Hur häftigt hade det inte varit att åka till New York och jobba som fotograf, modeassistent eller liknande? Jag har varit i New York flera gånger och älskar staden och människorna där. Det är en skarp kontrast från mitt vardagsliv vilket triggar en stark nyfikenhet och iver inom mig. Frågan är bara om jag kan klara mig utan mina hästar. Jag vill i ett annat inlägg berätta om en av mina resor till New York, staden är så otroligt intressant.

 

 

Nu ska jag snart ut till stallet och göra mina hästar klara för träning. Det är mer eller mindre ett heltidsjobb att träna fyra hästar och sköta stallet samtidigt, men det är det värt. Jag har två yngre systrar som hjälper till och rider när jag inte kan eller har tid. Mina föräldrar är även mycket hjälpsamma och jag är tacksam för allt dem gör. Mamma jobbar som barnmorska och pappa är lantman. Dem jobbar hårt båda två men det märks att dem alltid sätter familjen först och spenderar all sin fritid med mig och mina systrar. Våra familjeutflykter går ofta till stranden (med eller utan häst), en camping tur i skogen eller ut med båten om vädret håller till det. Vår familj har mycket humor och vi trivs i varandras sällskap enormt mycket, vilket är tur då närmaste granne är ett äldre par och bor 5 kilometer bort.

 

 

Nej, nu måste jag göra mig klar, stallet väntar. Jag hoppas detta gav er ett inblick i mitt liv och vem jag är. Om inte, kommer ni att lära känna mig om ni fortsätter läsa min blogg. Jag lovar att återvända så snart jag kan och har tid. Berätta gärna lite om er själva i en kommentar. Vi hörs snart! Pussssss