Mobiltillbehör – ett säkert val

mobiltillbehör

Jag har haft oturen att tappa min smartphone två gånger under en månads tid. Båda gångerna har skärmen gått sönder och min mobil har fått fula skador och repor. Jag beslutade mig därför att köpa ett nytt skal och kanske ännu mer givet, ett nytt skal. Jag har valt ett så kallat silikonskal som ska vara bättre skydd än ett skal av hård plast. På hemsidan där jag har hittat mitt skal kan man även köpa skärmskydd av härdat glas. Ett säkert val av mobiltillbehör om man inte vill slå sönder skärmen som jag har gjort. Jag har även hittat lite andra roliga gadgets och mobiltillbehör under sökandet efter ett nytt skal. Onlinebutiken Coolpriser tycks ha ett brett utbud av spännande utrustning till alla typer av smartphones. Därutöver är det extremt billigt, vilket har bidragit till att jag har beställt hem lite fler tillbehör än det först var tänkt.

 

Nyaste iPhone tillbehöret – trådlös laddare!

Utöver skal och skärmskydd, beställde jag även hem en trådlös laddare till min iPhone. Dem har varit på marknaden ett tag nu men det är först efter att jag såg dem på hemsidan som jag fick lust till att köpa en. Jag kommer placera den på nattduksbordet där jag normalt laddar min mobil och det ska bli skönt att slippa för fula kablar. En trådlös laddare är ett utomordentligt mobiltillbehör som jag kan rekommendera till alla som äger en smartphone. Det ska dock tilläggas att jag även valde att beställa hem en extra vanlig laddare, samt en powerbank då man aldrig kan ha för många av dessa mobiltillbehören då dem är otroligt användbara och behövliga. Jag använder min smartphone till det mesta och därför oroar jag mig också ofta för batteritiden. Genom att alltid vara förbered med en powerbank i väskan, kan jag nu alltid ladda min mobil vart ag än är. Coolpriser har massor av olika typer powerbank i olika storlekar och färger så jag har hittat en som passar just mig.

 

Mobiltillbehör till bilfärden

Jag kör bil varje dag, till och från jobbet eller skolan. Då jag ofta använder min smartphone när jag kör bil, överväger jag nu om jag ska köpa lite mobiltillbehör till bilfärden. Bland annat tänker jag att det är bra att ha ett stativ eller en hållare till min mobil så att jag hela tiden kan ha den tillgänglig framför mig men utan att jag själv ska hålla i den. Då jag även lyssnar mycket på musik med min smartphone tänker jag att en Bluetooth musikreceiver är en bra idé att ha bilen. Dessa mobiltillbehören vill underlätta min bilfärd otroligt mycket. Inte mindre göra den säkrare då jag kan fokusera på att köra istället för att ha mobilen i handen. Det är givetvis ett stort nej. Säkerheten kommer alltid först och om praktiska mobiltillbehör kan hjälpa på den fronten så köper jag gladeligen många. Coolpriser har många billiga tillbehör av bra kvalité och inte bara till bilen. Deras utbud är oerhört stort och jag tvivlar därför inte på att dem har något för alla. Jag kommer garanterat återvända när jag har behov för fler tillbehör till min smartphone.